AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine bozuk para vermek

Kahve falında başka birine bozuk para vermek

Kahve falında başka birine bozuk para vermek yeni işlerin geleceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başka birine bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Kahve falında başka birine bozuk para vermek sorunlarının her geçen gün azalacağına, bereketin ve karın artacağına yorulur.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işarettir.

Kahve falında babadan bozuk para almak kudretinin yerine geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla bozuk para görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk demir para almak zor günlerin yaşanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işarettir.

Kahve falında bozuk demir para görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında yere bozuk para atmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir