AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına inanılır.

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek tatsız durumlar yaşanacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk para ve kağıt para görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında kağıt para ve bozuk para görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk kağıt para görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak üzüleceğine ve pişman olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulur.

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir