AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk kağıt para görmek

Kahve falında bozuk kağıt para görmek

Kahve falında bozuk kağıt para görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk kağıt para gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt bozuk para görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kağıt para ve bozuk para görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para ve kağıt para görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek daha rahat bir hayatı olacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bozuk kağıt para görmek kendi işine sahip olacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir