AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk eti almak

Kahve falında tavuk eti almak

Kahve falında tavuk eti almak asık yüzlerin güleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında tavuk eti almak gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında et tavuk görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk et yemek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et tavuğu görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında et ve tavuk görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak sorunların günden güne daha da artacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında çiğ tavuk et görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası tavuk eti yemek iyilik ve hayır bulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir