AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk paralar görmek

Kahve falında bozuk paralar görmek

Kahve falında bozuk paralar görmek tekin olmayan işlere girileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk paralar gördüyseniz:

  • Cesaretli yaklaşımlar, alışılmadık yöntemlerle başkalarının iş ya da planlarına dahil olmanız kendi planlarınızda da değişiklik anlamına gelebilir.

Kahve falında toplu bozuk para görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine bozuk para vermek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, arzuların yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bozuk para çıkarmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk eski para görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para bütünlemek kendi hataları ile yüzleşeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak bol para kazanacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı bozuk para görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, rahatsızlık duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir