AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para bütünlemek

Kahve falında bozuk para bütünlemek

Kahve falında bozuk para bütünlemek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bozuk para bütünlemek gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında bozuk para bütünlemek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına inanılır.

Kahve falında para bütünlemek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, o işi canlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bozuk para bulmak o işten ekmek yiyeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında yolda bozuk para bulmak çok büyük destek vereceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü bozuk para görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para harcamak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cebine bozuk para koymak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir