AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine bozuk para vermek

Kahve falında ölen birine bozuk para vermek

Kahve falında ölen birine bozuk para vermek yükseleceğine, atılım yapacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birine bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Kahve falında bozuk para istemek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bozukluk para görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğine bozuk para vermek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk kağıt para görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para ödemek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, para yatıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir