AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para çıkarmak

Kahve falında bozuk para çıkarmak

Kahve falında bozuk para çıkarmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Kahve falında bozuk para çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bozuk para çıkarmak sorunlarının günden güne azalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işarettir.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çamurdan bozuk para çıkarmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birine bozuk para vermek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinden bozuk para almak çalışmalarının beğenileceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir