AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden bozuk para almak

Kahve falında ölen birinden bozuk para almak

Kahve falında ölen birinden bozuk para almak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, zor günlerden geçeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinden bozuk para almak gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Kahve falında sokaktan bozuk para toplamak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında eski bozuk para görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok bozuk para görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para ve kağıt para görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para bulmak ve almak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir