Kahve falında bozuk kalem görmek

Kahve falında bozuk kalem görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kazancınızın artacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk kalem gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz hızda veya pratiklikte gitmiyor olabilir.

Kahve falında bozuk kalem görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı göz kalemi görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalettir.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalem bulmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşun kalem vermek insanlar arasında yüceleceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine alamet eder.

Kahve falında kalem ve kalemtraş görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt ve kalem görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir