AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk elma görmek

Kahve falında bozuk elma görmek

Kahve falında bozuk elma görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayırlı kararlar verileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk elma gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında bozuk elma görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşına bozuk para vermek çok büyük mutluluk yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tadı bozuk su içmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, aksiliklerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında bozuk yollar görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk silah görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde bozuk para görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elimde bozuk para görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir