AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek aldığını görmek

Kahve falında çilek aldığını görmek

Kahve falında çilek aldığını görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, yeni bir yola gireceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek aldığını gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Kahve falında çilek aldığını görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında çilek yıkamak zenginliğinin süreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet eder.

Kahve falında çilek yemek görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek koklamak kazançlı olacağı işlere gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında çilek bitkisi görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek kompostosu görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çilek görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet eder.

Kahve falında çilek ve böğürtlen görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir