AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk çikolata görmek

Kahve falında bozuk çikolata görmek

Kahve falında bozuk çikolata görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk çikolata gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Kahve falında bozuk çikolata görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk çikolata yemek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin çikolata aldığını görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde çikolata yemek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden çikolata almak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında şeker ve çikolata görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolata çalıp yemek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir