AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde çikolata yemek

Kahve falında düğünde çikolata yemek

Kahve falında düğünde çikolata yemek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde çikolata yemek gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında düğünde çikolata yemek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında likörlü çikolata yemek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolata çalıp yemek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında biriyle çikolata yemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi durumunun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında fındıklı çikolata yemek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum çikolata yemek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı tatlı yemek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol bol çikolata yemek maddi olarak büyüyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir