AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarla oynamak

Kahve falında bilgisayarla oynamak

Kahve falında bilgisayarla oynamak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayarla oynamak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı, yeteneklerinizi geliştiren programlar veya seyahat planları sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynamak kazalardan ve belalardan korunacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayar oynamak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda oyun oynamak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayarla oynamak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak çalışmaların büyük getirileri olacağına, geleceğinizin güzel olacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayar faresi görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayar kazanmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar şifresi görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir