Kahve falında biri tarafından boyundan öpülmek

Kahve falında biri tarafından boyundan öpülmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından boyundan öpülmek gördüyseniz:

  • Arabalar ya da teknolojik cihazlarla ilgili finansal bütçe ayırmak gerekebilir.

Kahve falında biri tarafından boyundan öpülmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında boyun kırılması görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kırık boyun görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, zorluklarını aşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzamasını görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yeni alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında boyunun uzaması görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyun uzadığını görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasının boyunun kısaldığını görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir