AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık boynuz görmek

Kahve falında kırık boynuz görmek

Kahve falında kırık boynuz görmek işinden ekmeğinden olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, şöhret elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kırık boynuz gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinlemeniz karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında boynuzu kırık koyun görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırık boynuz görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek geçim derdinin son bulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koç boynuzu görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu adam görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu beyaz at görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir