AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tosun görmek

Kahve falında beyaz tosun görmek

Kahve falında beyaz tosun görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tosun gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Kahve falında siyah beyaz tosun görmek elinin darlık görmeyeceğine, hayattan her istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tosun görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tosun satmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tosunun kaçtığını görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tosun görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tosun kafası görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında tosun sürüsü görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu tosun görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir