AnaSayfa / Genel / Kahve falında tosunlar görmek

Kahve falında tosunlar görmek

Kahve falında tosunlar görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tosunlar gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük tosun görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tosun satmak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tosun kovalaması görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında tosun kovalamak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tosun görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, köşeye sıkıştıracağına delalet eder.

Kahve falında inek ve tosun görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında tosun kovaladığını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işarettir.

Kahve falında tosun kesmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir