AnaSayfa / Genel / Kahve falında tosun sürüsü görmek

Kahve falında tosun sürüsü görmek

Kahve falında tosun sürüsü görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, huzurunun artacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tosun sürüsü gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında tosun sürüsü görmek bazı sırların açığa çıkacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tosunlar görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi tosun görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz tosun görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tosun kovaladığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tosunun kaçtığını görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında tosun kafası görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek ve tosun görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir