AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yılan görmek

Kahve falında kara yılan görmek

Kahve falında kara yılan görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, saadetinin yükseleceğine, iyi halinin kalmayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara yılan gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kara yılan sevmek evine haciz geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında boynuzlu kara yılan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara yılan ısırdığını görmek iyilik ve hayır bulacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kara yılan tutmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kara yılan görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kara yılan görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara uzun yılan görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir