AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu hayvanlar görmek

Kahve falında boynuzlu hayvanlar görmek

Kahve falında boynuzlu hayvanlar görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, küskünlüklerin oluşacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu hayvanlar gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında boynuzlu hayvanlar görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kazancın devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu hayvan görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu hayvan görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan boynuzu görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine inanılır.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek tartışmalar yaşanacağına, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir