AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu domuz görmek

Kahve falında boynuzlu domuz görmek

Kahve falında boynuzlu domuz görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu domuz gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boynuzlu domuz görmek ilim irfan sahibi olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik boynuzu görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan boynuzu görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu kuzu görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına inanılır.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalettir.

Kahve falında tek boynuz görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir