AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu adam görmek

Kahve falında boynuzlu adam görmek

Kahve falında boynuzlu adam görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu adam gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında boynuzlu adam görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, çirkin amellere delalet eder.

Kahve falında boynuzlu boğa görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında boynuz tutmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, acılarını dindireceğine yorulur.

Kahve falında boynuzlu eşek görmek mutluluğunu çoğaltacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında koçun boynuzundan tutmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuzunun çıktığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına inanılır.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine inanılır.

Kahve falında hayvan boynuzu görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir