AnaSayfa / Genel / Kahve falında koçun boynuzundan tutmak

Kahve falında koçun boynuzundan tutmak

Kahve falında koçun boynuzundan tutmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında koçun boynuzundan tutmak gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında koçun boynuzunu tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet eder.

Kahve falında koçun boynuzundan tutmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında koçun boynuzunu kırmak imkânların çok daha iyi olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koçun boynuzunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koçu tutmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında vehbi koçuu görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koçun konuştuğunu görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında koçun kesildiğini görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, gergin olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir