AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda siyah yılan görmek

Kahve falında boynunda siyah yılan görmek

Kahve falında boynunda siyah yılan görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda siyah yılan gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında boynunda siyah yılan görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kazançların artacağına delalettir.

Kahve falında orta boylu yılan görmek kurtuluşa kavuşacağına, rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında boynunda yılan görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı boynunda görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynuna dolanmasını görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynunu sıkmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir