AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunun emildiğini görmek

Kahve falında boynunun emildiğini görmek

Kahve falında boynunun emildiğini görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, güzel haberler alacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında boynunun emildiğini gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında boynunun emildiğini görmek başarı kazanılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kanın emildiğini görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında emziren kadın görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, para pul sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek emzirirken görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında emrah görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavrusunu emziren kedi görmek anne babaya müjde verileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emara girmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kan emici böcek görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir