AnaSayfa / Genel / Kahve falında boydan ayna görmek

Kahve falında boydan ayna görmek

Kahve falında boydan ayna görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında boydan ayna gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Kahve falında boy aynasına bakmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boy aynası görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boy aynasında kendini görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet eder.

Kahve falında boydan ayna görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna çatlatmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kendini aynada görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elinde ayna görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada görünmemek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir