AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy aynası görmek

Kahve falında boy aynası görmek

Kahve falında boy aynası görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine tabir olunur.

Kahve falında boy aynası gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Kahve falında boy aynasına bakmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında boydan ayna görmek ne yapacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Kahve falında boy aynası görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında boy aynasında kendini görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında el aynası görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz ayna görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel ayna görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir