AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı göz görmek

Kahve falında boyalı göz görmek

Kahve falında boyalı göz görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyalı göz gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Kahve falında göz boyası görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göz boyası sürmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne mavi boya görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında boyalı göz görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında saçlarını boyatmak istemek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı boya sürmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalettir.

Kahve falında boyanmış duvar görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir