AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı el görmek

Kahve falında boyalı el görmek

Kahve falında boyalı el görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyalı el gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Kahve falında boyalı el görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında ellerini boyalı görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında elleri boyalı görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları kırmızıya boyatmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kızıl saç boyası görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çalışmalarının karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı boyası görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı sarı boyalı görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir