AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı boyası görmek

Kahve falında ayakkabı boyası görmek

Kahve falında ayakkabı boyası görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı boyası gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Kahve falında ayakkabı boyandığını görmek çok başarılı olunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı boyası almak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının boyandığını görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ayakkabı boyası görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı boya sandığı görmek parasal durumun düzeltileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı boyayan görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı boyama görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında boyalı ayakkabı görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir