AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini boyalı görmek

Kahve falında ellerini boyalı görmek

Kahve falında ellerini boyalı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, imkânlarının azalacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini boyalı gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerin içinde yatan dehayı fark edebilirsiniz.

Kahve falında ellerini boyalı görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyalı el görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, lüks, konfor içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında elleri boyalı görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını beyaza boyatmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni boyanmış ev görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını yeşile boyatmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarımı kızıla boyatmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Kahve falında kuaförde saç boyatmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir