AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri boyalı görmek

Kahve falında elleri boyalı görmek

Kahve falında elleri boyalı görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, elinin sıkışacağına işarettir.

Kahve falında elleri boyalı gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Kahve falında boyalı el görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalettir.

Kahve falında ellerini boyalı görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında elleri boyalı görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah saç boyatmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında saçını boyatmak istemek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşile boyanmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saça kırmızı boya görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında boya satın almak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir