AnaSayfa / Genel / Kahve falında bot ve ayakkabı görmek

Kahve falında bot ve ayakkabı görmek

Kahve falında bot ve ayakkabı görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bot ve ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında bot ayakkabı görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bot ve ayakkabı görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı bot görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bot ayakkabı giymek tutumlu bir yaşam süreceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek hayat boyu çok sevileceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı botu görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir