AnaSayfa / Genel / Kahve falında bot şişirmek

Kahve falında bot şişirmek

Kahve falında bot şişirmek gülen yüzünün solacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, şansın kaçacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında bot şişirmek gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Kahve falında şişme bot görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bot şişirmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz botuna binmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir bot almak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri bot görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bot giymek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında askeri bot giymek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa bot giymek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir