AnaSayfa / Genel / Kahve falında bot aldığını görmek

Kahve falında bot aldığını görmek

Kahve falında bot aldığını görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bot aldığını gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında bot aldığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bot kaybetmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında botla gezmek doğru işler yapacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi bot görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, günlerini bunun için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kışlık bot görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bot giydiğini görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık bot görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında pembe bot görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir