AnaSayfa / Genel / Kahve falında bostan bellemek

Kahve falında bostan bellemek

Kahve falında bostan bellemek başarılarının sürekli olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet eder.

Kahve falında bostan bellemek gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Kahve falında bostan bellemek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında toprak bellediğini görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer bellemek insanların yolunu aydınlatacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Kahve falında kürekle toprak bellemek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak bellemek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bel bellemek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe bellemek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağ bellemek para kazanmaya, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir