AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer bellemek

Kahve falında yer bellemek

Kahve falında yer bellemek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yer bellemek gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında yer bellemek fakirlerin zenginleşeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe bellediğini görmek böylece yüzünün güleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında bağ bellemek ekmeğinin ve kazancının artacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağı bellemek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak bellemek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında toprak bellediğini görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, emeklerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bostan bellemek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe bellemek malından ve parasından kaybedeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir