AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ bellemek

Kahve falında bağ bellemek

Kahve falında bağ bellemek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bağ bellemek gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Kahve falında bağ bellemek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer bellemek süzüleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında bostan bellemek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret eder.

Kahve falında toprak bellemek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında toprak bellediğini görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle toprak bellemek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine inanılır.

Kahve falında bel bellemek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında toprağı bellemek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir