AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına tuz vermek

Kahve falında başkasına tuz vermek

Kahve falında başkasına tuz vermek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, zarar göreceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına tuz vermek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında tuzlu makarna yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yere tuz dökmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu çekirdek görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işaret eder.

Kahve falında tuz toplamak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında masada tuz görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz ve şeker görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yüzdüğünü görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu erik görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, içinin ferahlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir