AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tarla görmek

Kahve falında boş tarla görmek

Kahve falında boş tarla görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş tarla gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında boş tarlayı sulamak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş bir tarla görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş tarla sulamak ağlayacağına, strese gireceğine, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş tarla görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında tahta boş beşik görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında boş cam tabak görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş sandalye görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş elbise dolabı görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir