AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bir tarla görmek

Kahve falında boş bir tarla görmek

Kahve falında boş bir tarla görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında boş bir tarla gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Kahve falında boş tarla görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında boş bir tarla görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tarlayı sulamak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş tarla sulamak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında boş eve bakmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Kahve falında boş bebek arabası görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Kahve falında boş toprak görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında boş askı görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir