AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovanın içinde süt görmek

Kahve falında kovanın içinde süt görmek

Kahve falında kovanın içinde süt görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kırgınlık yaşanacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında kovanın içinde süt gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Kahve falında kovanın içinde süt görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovanın içinde balık görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kovanın içinde temiz su görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında kovanın içinde su görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovanı almak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovandan bal çıkarmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, hayallerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, yaşamını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir