AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş havuz temizlemek

Kahve falında boş havuz temizlemek

Kahve falında boş havuz temizlemek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kasasının daha çok para dolacağına, kendinden emin adımlar atacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında boş havuz temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Kahve falında boş havuz temizlemek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş havuza atlamak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş havuza girmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş havuz görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzu boş görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş havuz görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boş havuzda yüzmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında boş havuza düşmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir