AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzu boş görmek

Kahve falında havuzu boş görmek

Kahve falında havuzu boş görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında havuzu boş gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilecek niteliktedirler.

Kahve falında içi boş havuz görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında boş havuza girmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş havuz temizlemek imkânlarının da genişleyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzu boş görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine işarettir.

Kahve falında boş havuza atlamak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş havuzda yüzmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş havuza düşmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında boş havuz görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir