AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bahçe görmek

Kahve falında boş bahçe görmek

Kahve falında boş bahçe görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş bahçe gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Kahve falında bahçede boş mezar görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boş bahçe görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, dinde bilginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını boş görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boş mezar kazmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş mektup almak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında boşanmış çift görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir