AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanmış çift görmek

Kahve falında boşanmış çift görmek

Kahve falında boşanmış çift görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşanmış çift gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Kahve falında boşanacak çift görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet eder.

Kahve falında boşanan çift görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında boşanmış çift görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boşanmış çiftin barıştığını görmek ana baba sözü dinlemeye, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine inanılır.

Kahve falında çift kafalı köpek görmek dertlerine çare bulacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çift cinsiyetli insan görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ihtiyar çift görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bir çift kumru görmek zenginlik içinde olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir