AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık apartman görmek

Kahve falında yıkık apartman görmek

Kahve falında yıkık apartman görmek parasının ve malının çoğalacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, mevki kaybına uğrayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yıkık apartman gördüyseniz:

  • Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında yıkık apartman görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkık yer görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yıkık eve taşınmak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında evi yıkık görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yıkık mezar görmek mutluluğu yakalayacağına, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkık okul görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski yıkık ev görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkık çatı görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir