AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek borusu görmek

Kahve falında yemek borusu görmek

Kahve falında yemek borusu görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, canının ve malının garantide olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yemek borusu gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında yemek borusu görmek her şeyin yenileceğine, kırgınların barışacağına yorulur.

Kahve falında mavi boru görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işarettir.

Kahve falında soba borusu kurum görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında soba borusu silkelemek üzeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında patlak su borusu görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında baca borusu görmek kişinin fakirleşeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında lağım borusu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işarettir.

Kahve falında soba borusu silkmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir